Om oss

Nordic Preparation är en E-handel grundat av militärer. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer ett exklusivt utbud av produkter inom områdena säkerhet och beredskap till privatpersoner och företag.

Utöver huvudverksamheten erbjuds även tjänster, samarbeten, samhällsinformation och guider. Tillverkning sker idag på global nivå och försäljningen är främst koncentrerad till Sverige och Skandinavien.

Bolagets huvudkontor är beläget i Stockholm och Borås med lager i Borås.

Vårt mål är att bli den ledande nordiska butiken med produkter och tjänster för beredskap, prepping och säkerhet. Vi började som SwePrep vilket grundades 2019 med tusentals nöjda kunder som sedan blev Nordic Preparation. Vårt fokus är högkvalitativa produkter för säkerhet och beredskap, när och där det behövs.

Att kunna känna sig säker och trygg är viktigt och ligger i vår natur. Med vår erfarenhet från försvarsmakten & flera år av överlevnadsövningar i olika miljöer har vi tagit fram de produkter och kvaliteten vi vet fungerar för att kunna hantera olika krissituationer. Kvalitet, när och där det behövs.

Bolagsnamn: Nordic Preparation AB
Organisationsnummer: 
559375-7031
Kontakt: [email protected]
Adress: Ljushultsgatan 7, 50762, Borås (Ej besöksadress)

För att ta kontakt med oss, tryck här.