Kraftstationer

Bärbara kraftstationer för nödsituationer: Din försäkring i krisberedskap och vardag  

Bärbar kraftstation, eller portabel kraftstation är som en powerbank med större kapacitet och fler ut och ingångar för usb-a och usb-c. Det är en räddare i nöden i flertalet lägen! När krisen är ett faktum, vid tillfälliga eller längre strömavbrott, eller när du bara vill ladda flera enheter samtidigt under en utflykt. Vikten av att vara förberedd för oväntade händelser är stor och kan vara skillnaden mellan komfort och en riktig kris under svåra tider.

Varför Investera i en bärbar kraftstation?

Det finns olika anledningar till varför du bör investera i en bärbar kraftstation, allt från att göra det lättare att bli nådd under tältcampingen genom at ha tillgång till en gedigen och pålitlig källa för laddning av telefoner, till mer seriösa situationer som verktyg i en kris. Följande är varför en portabel kraftstation är en viktig del av din krisberedskapsplan.

Pålitlig energiförsörjning i nödsituationer

Med en bärbar kraftstation har du alltid en pålitlig källa till ström när elnätet inte är tillgängligt eller begränsat, vilket gör dem viktiga under strömavbrott orsakade av naturkatastrofer eller andra oväntade händelser. Med en bärbar kraftstation kan du hålla dina viktigaste enheter som telefoner, lampor och medicinska apparater igång när du behöver dem som mest. Kraftstationerna går enkelt att koppla till nästan alla elektroniska enheter genom usb-a, usb-c eller 12v adapter.

Mångsidighet och Portabel

En av de största fördelarna med bärbara kraftstationer är deras mångsidighet och möjlighet att ta med sig den. Oavsett om du bor i en liten lägenhet mitt i stan eller i en stor herrgård är det möjligt att förflytta din kraftstation från rum till rum. Den största bärbara kraftstationen, Kraftstation PRO 2000, med högst batterikapacitet och därmed mest förbruksbara wattimmar, har inbyggda hjul som gör även den lätt att flytta runt kraftstationen. Alla våra kraftstationer har en kompakta design gör att de är lätta att förflytta och får plats nästan överallt där de behövs, även i bilen eller tältet.

Miljövänlig energilösning

Bärbara kraftstationer är det miljövänliga valet gentemot både de mer traditionella generatorer som drivs på fossilt bränsle eller apparater som drivs med batterier som måste slängas när de är förbrukade. När du väljer en bärbar kraftstation investerar du inte bara i din och din familjs säkerhet, utan också i eran framtid. Våra kraftstationer klarar av mer än 1000 urladdningar, vilket gör att i de allra flesta fall kommer kraftstationerna klara av minst en livstid.

Hitta rätt bärbar kraftstation för dig

Nu när vi förstår vikten av vad en bärbar kraftstation kan hjälpa dig med, låt oss ta en närmare titt på vad som viktigt att tänka på för att hitta en portabel kraftstation för dig

Att tänka på med kraftstationer

Hur ser er situation ut? Bor du exempelvis i ett stort hus med många rum eller i en liten lägenhet där kapaciteten för hur mycket ström som går att använda innan proppen går är låg? Det kan avgöra hur många eller vilken modell av bärbar kraftstation som är mest lämpad för dig. Ju större modell av kraftstation desto högre mAh och kapacitet på batteri. Vad som påverkar vilken modell som lämpar sig bäst för ditt hem är också storleken på kraftstationen och vikten. Tänk på att det är meningen att kraftstationen ni väljer ska vara portabel, om dess vikt blir för mycket för att dig att bära är den inte portabel. Att ha en portabel kraftstation som tar upp för mycket plats eller inte kan flyttas runt där den behövs är en kraftstation som förblir oförbrukad och oanvändbar den dag den verkligen behövs.

Så laddar du en bärbar kraftstation

Att ladda upp batteriet på en bärbar kraftstation är lika enkelt och flexibelt som andra apparater. Flera alternativ till laddning säkerhetsställer att du alltid har tillgång till en strömkälla när behovet är som störst.

Ladda med Solceller där uttag inte finns

Oavsett om du är helt utan ström, ute i naturen eller i en kris där strömmen inte fungerar är det möjligt att ladda kraftstationerna med hjälp av solcellsladdning. I varje bärbar kraftstation är det möjligt att ladda via externa solceller som du enkelt kommer åt. Solljus är en miljövänlig och hållbar energikälla som också är snäll mot plånboken.

Laddning via 15 volt

Våra kraftstationer är utrustade med möjlighet att laddas via 15v, detta genom en adapter som kan kopplas in i ett uttag.

Avslutande tankar om köp av bärbar kraftstation

En portabel kraftstation är som redan sagt en viktig del av varje krisberedskapsplan. Oavsett erfarenhet av prepping kan en eller flera kraftstationer vara ett bra val för den som vill vara förberedd för oväntade händelser. Då det går att ladda många enheter samtidigt behöver du inte bekymra dig hur dina olika elektroniska produkter ska laddningar.

Oavsett vilket alternativ du väljer erbjuder en bärbar kraftstation flexibilitet och pålitlighet när det gäller att hålla dina enheter igång när du behöver dem som mest.